(VIDEO) KAOS NA BAYERNOVOJ UTAKMICI! Skoro izbila masovna tučnjava, incident zamalo zasjenio briljantan potez

screenshot

U utakmici 16. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je u Munchenu nadigrao RB Leipzig s minimalnih 1-0 i približio se Borussiji na šest bodova. Dortmund je kiksao po prvi put ove sezone i to kod davljenika Fortune, a Kovač je to iskoristio i približio se prvom mjestu.

Međutim, Bayern se itekako namučio protiv Leipziga i provukao se pogotkom Francka Riberyja u 83. minuti, ili bolje rečeno velemajstorijom.

https://www.youtube.com/watch?v=q-IXmkKkUQw

Prava drama nastupila je krajem utakmice kada su obje momčadi ostale bez jednog igrača. Kod gostiju je Ilsanker dobio crveni zbog oštrog prekršaja nad Thiagom, a kod Bayerna jei isključen Sanches koji je gurnuo Ilsankera i dobio drugi žuti.

Bila je to četvrta uzastopna pobjeda Bavaraca u njemačkom prvenstvu, te sedmi susret u nizu bez poraza u svim natjecanjima.



Bayer Leverkusen je na gostovanju pobijedio Schalke sa 2-1, a sva tri gola pala su u prvom poluvremenu. Gosti su poveli golovima Aleksandra Dragovića (26) i Lucasa Alarija (35), da bi Schalke u posljednjim trenucima prvog dijela smanjili preko Hajia Wrighta. U nastavku susreta bilo je prilika na obje strane, ali ne i golova. Za goste je Tin Jedvaj zaigrao posljednjih pola sata.

Mainz i Eintracht su odigrali 2-2 nakon što je domaćin vodio 1-0 i 2-1. Za Mainz je oba gola zabio Robin Qiaison (10, 36), a za goste Luka Jović (31, 45). Ante Rebić je za goste igrao od 72. minute.

Bez pobjednika je završio i susret Werder Bremen – Hoffenheim okončavši rezultatom 1-1. Gosti su poveli u 31. minuti golom Bittencourta, a izjednačio je Gebre Selassie u 57. minuti. Andrej Kramarić je igrao cijeli susret za goste.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI