(VIDEO) KOVAČIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA REALA: Za hrvatskim veznjakom ‘trgaju’ se dva londonska velikana

Dakle, 23-godišnjem hrvatskom veznjaku krajnje je vrijeme da pronađe klub u kojem će biti konstantan i u kojem će konačno početi ostvarivati svoj 'skriveni' potencijal.

Kao i prošloga ljeta, Mateo Kovačić je ponovo na izlaznim vratima madridskog Reala. Lani je Kovačić odolijevao svim ponudama u nadi da će mu Zidane pružiti konkretniju ulogu u momčadi, ali Kovačić je i ove sezone bio više na klupi nego u momčadi.

Dakle, 23-godišnjem hrvatskom veznjaku krajnje je vrijeme da pronađe klub u kojem će biti konstantan i u kojem će konačno početi ostvarivati svoj ‘skriveni’ potencijal. Prema napisima britanskih i španjolskih medija za Kovačića su zainteresirani londonski gradski rivali, Arsenal i Tottenham.

Tottenham u Kovačiću vidi idealnu zamjenu za Dele Aliija, odnosno bio bi dio paketa u kojem Englez ide prema Madridu, a on u suprotnom smjeru. Tottenham traži za Allija sto milijuna eura, a Real pod svaku cijenu želi izbjeći plaćanje pune svote, pa je razmjena uz nadplatu za Allija ipak izglednija.

Opet, Arsene Wenger slaže momčad koja bi trebala vratiti Arsenal u borbu za titulu ili barem za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Arsenal je doživio potpuni debakl u netom završenoj sezoni, a Wenger je to sve nekako ‘preživio’, ali pod uvjetom da od ‘Topnika’ napravi moćno oružje. U tu priču upada i Kovačić, ali tek treba vidjeti je li Wenger spreman odvojiti 30-ak milijuna eura za Matea.

U svakom slučaju čini se kako bi ovo zaista mogla biti zadnja sezona Kovačića u Realu…



Facebook Comments

Loading...
DIJELI