(VIDEO) Manchester City pada sve niže: Tottenham im uzeo bod nakon dva gola prednosti

FACEBOOK: TOTTENHAM HOTSPUR (OFFICIAL)/PHOTO:Clive Mason

Na prvi gol čekalo se sve do 49. minute kada je obrana Tottenhama loše reagirala na jednu dugu loptu, a Leroy Sane je uštopao loptu rukom (sudac nije vidi0) i postigao gol za 1:0.

Manchester City i Tottenham odigrali su 2:2 u utakmici 22. kola engleske Premier lige. Na prvi gol čekalo se sve do 49. minute kada je obrana Tottenhama loše reagirala na jednu dugu loptu, a Leroy Sane je uštopao loptu rukom (sudac nije vidi0) i postigao gol za 1:0.

U 54. minuti Sterling je ubacio, a Lloris loše reagirao i De Bruyne se sjajno snašao i povećao na 2:0. Samo par minuta mislilo se kako je City spremio sva tri boda u džep, ali znate onu staru “ne pripremajte ražanj…” ili bolje onu nogometnu, “nije gotovo dok sudac ne svira kraj”. No, ostavimo se floskula.

Četiri minute kasnije ponajbolji igrač Tottenhama, zapravo i na cijelom Otoku, Dele Alli poravnao je rezultat, a u 77. minuti Koreanac Son postiže gol za izjednačenje na asistenciju petom Harryja Kanea. Bila je to sjajna akcija. Novo pojačanje Cityja Gabriel Jesus ušao je u 82. minuti i već je minutu kasnije zabio, ali poništen mu je gol zbog zaleđa.

City se ovim remijem srozao na mjesto koje ne vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, ali još uvijek su bolji od gradskog rivala.

https://www.youtube.com/watch?v=_IsRV0m2tHY



Facebook Comments

Loading...
DIJELI