(VIDEO) ‘MEGAŠEVA’ NA TRENINGU: Pogledajte kako se PSG na zanimljiv način priprema za okršaj s Barcelonom

PSG je napravio nešto veću 'ševu' s trojicom u sredini i 17 igrača u krugu, a svi su se morali držati za ruke.

Barcelona večeras na Camp Nou hvata četiri gola zaostatka iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a. Nemoguća misija? Možda, sve je zapravo moguće kada je u pitanju Barcelona, a opet se isto može reći i za PSG koji je u stanju samljeti Barcelonu s 4:0, a onda u drugoj utakmici izgubiti od fenjeraša.

Što očekivati? Vjerojatno kakvu defenzivnu varijantu PSG-a, iako bi to moglo biti pogubno jer je Barcelona najavila juriš od samog početka. Jasno je kako će obrana biti ključna kod pariške momčadi protiv Barcelone i da vjerojatno nećemo gledati onako mlitavo izdanje katalonske momčadi kao u prvoj utakmici. Da PSG intenzivno radi na usavršavanju obrambenih zadaća, odnosno, presjecanju lopte, govori i video koji je objavila UEFA, a na kojem se vidi kako Parižani prakticiraju malo poboljšaniju verziju ‘ševe’.

Uobičajeno se u ‘ševi’ napravi krug u kojem je jedan, najviše dva igrača, dok se nekoliko igrača formira oko njih i tjera dvojac na oduzimanje lopte. PSG je napravio nešto veću ‘ševu’  s trojicom u sredini i 17 igrača u krugu, a svi su se morali držati za ruke. Ovoga puta u sredini su se našli Adrien Rabiot, Serge Aurier i Layvin Kurzawa koji su se držali za ruke i zajedničkim snagama pokušali oduzeti loptu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI