(VIDEO) MILIJUN LJUDI DOČEKALO NOVE NBA PRVAKE! Zvijezda Golden Statea provocirala LeBrona Jamesa

Bio je to drugi naslov za Warriorse u posljednje tri sezone, najbolji su bili i 2015., a treću godinu zaredom u finalu su igrali protiv Cavaliersa. A

Oko milijun navijača pozdravilo je u Oaklandu košarkaše Golden State Warriorsa tijekom njihove parade kojom su u četvrtak proslavili naslov NBA prvaka kojega su osvojili svladavši u finalu branitelje naslova Cleveland Cavalierse sa 4-1 u pobjedama.

Bio je to drugi naslov za Warriorse u posljednje tri sezone, najbolji su bili i 2015., a treću godinu zaredom u finalu su igrali protiv Cavaliersa. Antagonizam između igrača tih dviju momčadi bio je prisutan i tijekom proslave naslova, a jedan od najglasnijih igrača u sastavu prvaka Draymond Green nije razočarao navijače.

Očekivalo se kako će tijekom parade “bocnuti” rivale iz Clevelanda, a on je to i učinio odjenuvši majicu na kojoj je na prsima pisalo “Quickie” aludiravši na to kako su brzo završili posao u finalnoj seriji. Također slovo Q bilo je stilizirano kao i logo na dvorani u Clevelandu koja nosi ime QuickenLoans kako ne bi bilo zabune na koga se odnosi natpis.

https://www.youtube.com/watch?v=_CrXHsY99o4

Green je tijekom intervjua kazao kako je tu majicu odabrao jer nije zaboravio kako je najbolji igrač Clevelanda LeBron James tijekom prošlogodišnje proslave svog naslova nosio majicu s provokativnim natpisom “Ultimate Warrior” pa mu se time želio revanširati.



James je reagirao putem društvenih mreža na Greenovu majicu napisavši:

“Brzi? Zar je to sve što je napisala?”

Ta Jamesova opaska naišla je na odobravanje nekih velikih NBA zvijezda poput Jamesa Hardena.

Osim majicom, Green se dotaknuo Jamesa i tijekom svog govora reagiravši na Jamesovu izjavu kako su Warriorsi dovođenjem Kevina Duranta u svoje redove prošloga ljeta napravili “super momčad” protiv koje nitko u ligi nije imao izgleda.

“Super momčad ovo, super momčad ono… Reći ću ti nešto druškane – ti si taj koji je započeo taj trend”, rekao je Green aludiravši na Jamesov prelazak iz Clevelanda u Miami Heat u ljeto 2010. godine kada je s Dwyaneom Wadeom i Chrisom Boshom stvorio veliki trojac koji je osvojio naslove prvaka 2012. i 2013. godine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI