(VIDEO) MODRIĆ NIJE MOGAO VJEROVATI: Zbog Cristiana Ronalda poništen mu je ovosezonski prvijenac u Ligi prvaka

Hrvatski nogometaš ponovo je odigrao zapaženu ulogu, dijelio je dodavanja, razigravao momčad, jurcao iz obrane u napad, čuvao loptu, a jedino što je nedostajalo bio je pogodak.

Kapetan hrvatske nogometne vrste, Luka Modrić, odigrao je sjajnu utakmicu za svoj Real Madrid u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka. Real je poražen s 2:1, ali je ukupnim rezultatom 4:2 iz obje utakmice prošao u finale u kojem će 3. lipnja igrati s Juventuskom

Hrvatski nogometaš ponovo je odigrao zapaženu ulogu, dijelio je dodavanja, razigravao momčad, jurcao iz obrane u napad, čuvao loptu, a jedino što je nedostajalo bio je pogodak. Luka ga je čak uspio zabiti, ali poništen je zbog zaleđa i to ne njegovog već zaleđa Cristiana Ronalda.

Svega par minuta nakon što je Navas čudesnim obranama Carrascu i Gameiru spasio Real od moguće katastrofe, Modrić je u jednom napadu Reala iz voleja opalio loptu koja se odbila nakon kornera. Ona je završila u mreži, ali Modrić se odmah uhvatio za glavu kada je vidio da je pomoćni sudac mahao zaleđe. Pomoćnik Bahattin Duran označio je zaleđe jer je Cristiano Ronaldo morao taknuti Lukinu loptu koja je išla prema golu i tako je omeo Oblaka. Ronaldo je uvjeravao suce da nije ni takao loptu, a vjerojatno je bio u pravu, ali glavni sudac Cakir prihvatio je odluku svojeg pomoćnika.

No, Modrić će imati još jednu priliku za postizanje pogotka i to u finalu 3. lipnja u Cardiffu protiv Juventusa.

https://www.youtube.com/watch?v=rCk3Z5BvlY0



Facebook Comments

Loading...
DIJELI