(VIDEO) NAJEŽIT ĆETE SE! Prepuni Santiago Bernabeu poklonio se Luki Modriću

screenshot

Hrvatski čarobnjak bacio je navijače u delirij

Ako ćemo suditi po prvoj utakmici, Real Madrid prilično je odlučan u tome da i četvrti put zaredom osvoji Ligu praka. Igrali su oni na Santiago Bernabeu protiv Rome i pobijedili 3:0.

Veliki doprinos pobjedi kraljevskog kluba dao je i naš Luka Modrić, koji je odigrao još jednu odličnu utakmicu. Upravo njegova dva poteza obilježila su susret i oduševila navijače. Prvi se dogodio na početku utakmice, kada je Maestro primio loptu na rubu kaznenog prostora, prešao nekoliko Rominih igrača i majstorski namjestio Iscu.

Španjolac, nažalost, to nije iskoristio, ali dojam je popravi u 45. minuti kada je zabio za vodstvo iz slobodnog udarca.

Drugi potez bio je čudesna asistencija Baleu za 2:0, gdje je Modrić sa svoje polovice našao suigrača. Tada se pljesak prolomio s prepunih tribina.

Modrić je travnjak napustio u 85. minuti, a krcati Santiao Bernabeu priredio mu je spektakularan pozdrav. Nema osobe, koja se u tom trenutku nije naklonila Hrvatu, a uskoro su zapjevali i pjesmu “Lukita Balon de oro (Lukica Zlatna lopta), Lukita Balon de oro”, ćime su jasno pokazali tko je za njih najbolji na svijetu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI