(VIDEO) NAVUKAO JE BIJES NAVIJAČA: Pogledajte prljavi potez C. Ronalda koji je obišao svijet

Nastao je kaos i zamalo je došlo do fizičkog obračuna, a na kraju su se ipak obojica provukla bez kartona.

U derbiju 18. kola španjolske Primere, Sevilla je na svom Ramon Sanchez Pizjuanu pobijedila Real Madrid s 2:1 i prekinula njihov nevjerojatan niz od 40 uzastopnih utakmica bez poraza.

Cristiano Ronaldo zabio je iz penala u 66. minuti i taman kad se činilo kako će Madriđani doći do nove pobjede, Sergio Ramos si je zabio autogol, a u posljednjoj minuti sudačke nadoknade novopridošli Stevan Jovetić zabio je za pobjedu Seville.

No, utakmicu je obilježio i jedan incident koji se dogodio uoči Cristianova pogotka za 1:0. Naime, Sevillin Vitolo bio je toliko bezobrazan da je pred očima svih igrača i cijelog stadiona išao nogom raditi rupu na bijeloj točki kako bi otežeo Cristianu Ronaldu izvođenje penala. No, Ronaldo nije mogao reagirati staloženo i profesionalno, već je Vitola pogodio loptom u leđa.

Nastao je kaos i zamalo je došlo do fizičkog obračuna, a na kraju su se ipak obojica provukla bez kartona. Ronaldo je, naravno, navukao silan bijes navijača, ali ima kakvo takvo opravdanja, ipak je na prljav potez reagirao prljavo.


Cristiano Ronaldo Throws The Ball At Vitolo! by videosansebastian



Facebook Comments

Loading...
DIJELI