(VIDEO) NEISPRIČANA PRIČA: Pogledajte susret Draženove majke s djevojkom iz Golfa u kojem je Dražen poginuo

Screenshot

Nakon duge 24 godine Biserka Petrović susrela se s djevojkom koja je sjedila na stražnjem sjedalu Golfa u trenutku nesreće.

Trebale su proći 24 godine od smrti Dražena Petrovića kako bi se njegova majka Biserka susrela s Hilal Edebal, turskom košarkašicom koja je bila u automobilu s Draženom tog kobnog 7. lipnja 1993. godine kada je hrvatski ‘košarkaški Mozzart’ poginuo u prometnoj nesreći.

Dražen je toga dana napustio reprezentaciju s kojom je igrao utakmicu u Poljskoj i pridružio se svojoj tadašnjoj djevojci Klari Szalantzy i košarkašici Hilal Edebal, s kojima je planirao ići do Munchena. Ipak, putovanje je završilo tragično.

Nakon duge 24 godine Biserka Petrović susrela se s djevojkom koja je sjedila na stražnjem sjedalu Golfa u trenutku nesreće. Hilal je tada imala 23 godine, a zadobila je teške ozljede mozga koje su joj uzrokoval amneziju, dok je Draženova djevojka prošla s lakšim ozljedama.

Priču o Draženu objavio je prije nekoliko dana YouTube kanal TRT World 9 povodom 24. obljetnice smrti. Novinarka je tom prigodom razgovarala o nesreći s Biserkom Petrović i s Hilal koja je tek prije šest godina uspjela shvatiti što se točno dogodilo toga dana, nakon duge borbe s amnezijom i depresijom.

Snimljen je i njihov emotivan susret u Istanbulu koji je Draženova majka dugo čekala.



Pogledajte cijeli kratki film pod nazivom: “Dražen Petrović: Untold Story”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI