(VIDEO) NEVJEROJATAN DAN NA SVJETSKOM PRVENSTVU: Nakon Danske ispala Njemačka i to od Katara!

Facebook: IHF

Bolji je bio Katar sa 22:20 i plasirao se u četvrtfinale turnira i time je kreirao drugu veliku senzaciju u jednome danu.

Osmina finala Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj bila je posljednja stanica za olimpijske pobjednike Dance, a nešto kasnije u nedjelju ispali su i aktualni europski prvaci, Nijemci. Bolji je bio Katar sa 22:20 i plasirao se u četvrtfinale turnira i time je kreirao drugu veliku senzaciju u jednome danu.

Njemačka je vodila na poluvremenu s 10:9 i činilo se kako će do kraja nekako izvojevati pobjedu, ali katarska momčad nije se prepustila slučaju. Na vratima Katara briljirao je Danijel Šarić sa 15 obrana, a za Rafaela Capotea Nijemci nisu imali riješena. Iako je Andreas Wolff skupio čak 19 obrana, Capoteu je ušlo devet komada, a Roine je pridonio s još četiri.

Zanimljivo, kod Nijemaca je u potpunosti zakazao Gensheimer koji je ostao bez ijednog gola. Katar je do pobjede došao u posljednjih pet minuta kada je preokrenuo zasotatak od dva gola. Nijemci su ostali bez gola do kraja utakmice, a Capote je vodio svoju momčad do pobjede.

Katar u četvrtfinalu ide na Sloveniju u utorak u 20:45, dok će Hrvatska u slučaju pobjede nad Egiptom za mjesto u polufinalu u utorak (20.45) igrati protiv Španjolske.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI