(VIDEO) NIKO KOVAČ S EINTRACHTOM DOŠAO DO FINALA: Drama je trajala do samog kraja, a BMG je pao na penalima

Photo: Jan Huebner

Kovač je tek nedavno, prije tri dana protiv Augsburga, izvukao momčad iz crne serije koja je trajala čak deset utakmica, a sada već ima priliku za osvajanjem trofeja.

Hrvatski strateg i bivši izbornik, Niko Kovač, na korak je od osvajanja prvog trenerskog trofeja u karijeri. Sa svojim Eintrachtom iz Frankfurta došao je do finala Njemačkog kupa. U napetoj i neizvjesnoj utakmici protiv Borussije Monchengladbach na koncu je na penale prošao Eintracht nakon što je regularni dio utakmice završio rezultatom 1:1.

Kovač je tek nedavno, prije tri dana protiv Augsburga, izvukao momčad iz crne serije koja je trajala čak deset utakmica, a sada već ima priliku za osvajanjem trofeja. Njegova momčad povela je protiv BMG-a u 15. minuti preko Taleba Tawatha, ali Hofmann poravnava u finišu prvog dijela.

Ante Rebić je igrao do 75. minute, a umjesto njega je ušao Haris Seferović. Hrvatski krilni napadač imao je dvije bolje prilike, ali nije ih iskoristio. Na koncu je utakmica došla do jedanaesteraca.

U prvih šest serija svi su nogometaši bili precizni, no onda je Danac Christensen promašio. Ipak, gosti nisu dugo bili sretni jer je i Varela promašo. U osmoj seriji Sow promašuje, a pobjednika je na koncu odlučio Hrgota koji je poentirao i donio Kovaču i svojoj momčadi finale.



Finale će se igrati 27. svibnja na berlinskom Olimspijskom stadionu, a Kovačeva momčad igrat će protiv boljeg iz ogleda Bayern – Borussia Dortmund.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI