(VIDEO) ‘No Modrić, no party’: Real bez Luke ispao od Celte, ni Cristianov spektakularan pogodak nije bio dovoljan

Facebook: Luka Modrić (Official)

Činjenica je da Real igra za klasu bolje kada je hrvatski veznjak prisutan, a to se vidi baš u ovim 'manjim' utakmicama kada zvijezdama Reala nedostaje kreacije i ideje.

Nogometaši Celte plasirali su se u polufinale španjolskog Kupa Kralja izbacivši veliki Real Madrid rezultatom 2:2 u uzvratnoj utakmici četvrtfinala. Momčad iz Viga povela je autogolom Danila u 44. minuti od kojeg se lopta odbila nakon što je Kiko Cassila obranio udarac John Guidettija.

U 62. minuti Cristiano Ronaldo je iz dalekometnog slobodnog udarca zabio spektakularan pogodak za izjednačenje 1:1. Ipak, u 85. minuti Celta je ponovo došla do vodstva, zabio je Wass.

Real se uspio vratiti u egal golom Lucasa u 90. minuti, ali već je bilo prekasno. Celta je u sudačkoj nadoknadi obranila rezultat 2:1 iz prvog ogleda na Bernabeuu. Ono što valja naglasiti kako je Real bio bez previše ideja u napadu, iako je C. Ronaldo bio u sastavu, a jedan od mogućih razloga bio je izostanak Luke Modrića zbog ozljede. Činjenica je da Real igra za klasu bolje kada je hrvatski veznjak prisutan, a to se vidi baš u ovim ‘manjim’ utakmicama kada zvijezdama Reala nedostaje kreacije i ideje.

Mateo Kovačić mijenjao je Modrića, ali to jednostavno nije bilo to.

https://www.youtube.com/watch?v=yLrDqb66gv4



Facebook Comments

Loading...
DIJELI