(VIDEO) Nogometašu Rome prijeti teška kazna zbog simuliranja: U kaznenom prostoru srušio ga – vjetar!

Twitter

Nizozemac bi mogao biti suspendiran na temelju pregledavanja TV snimke zbog sramotnog simuliranja prekrešaja u kaznenom prostoru Lazija.

Roma je u nedjelju poražena u gradskom derbiju od Lazija s 3:1 u 34. kolu talijanske Serie A. Sjajnom igrom istaknuo se mladi Balde Keita koji je upisao nova dva gola nakon što je u prošlom kolu upisao hat-trick, a Roma se na njihovu žalost oprostila od utrke za naslovom, ali je ugrozila i drugo mjesto, to jest, izravan upad u Ligu prvaka jer se Napoli pobjedom nad Interom približio na samo bod razlike.

Roma u sljedećem kolu ide na Milan, koji je opet u padu, ali neće im biti jednostavno jer idu bez isključenog Rudigera, a naknadna suspenzija prijeti i Strootmanu.

Naime, Nizozemac bi mogao biti suspendiran na temelju pregledavanja TV snimke zbog sramotnog simuliranja prekrešaja u kaznenom prostoru Lazija. Sudac je nasjeo na glumu Strootmana, ali obrambeni igrač Lazija nije niti taknuo Nizozemca, možda ga je kakav lagan vjetrić oborio. Penal je realizirao De Rossi i poravnao na 1:1.

U Serie A naknadno kažnjavanje nije stran pojam, prije su kažnjavani Iliev iz Palerma 2005., Adriano dok je igrao u Interu 2007. i Krasić iz Juventusa 2010. Svi su oni kažnjeni jer su simulirali prekršaje. Na koncu im se to simuliranje ipak obilo o glavu jer su kasnije primili dva gola i izgubili utakmicu, a možda će i Strootmana za jednu ili dvije sljedeće.  

Facebook Comments

Loading...
DIJELI