(VIDEO) Philadelphija pala u zadnjoj sekundi! Dario Šarić odigrao jednu od najboljih utakmica u NBA karijeri

Facebook: Dario Šarić (Official)

Dario Šarić je ponovo startao u početnoj petorci, a odigrao je 39 minuta i u tom vremenu je pridonio s 19 koševa, 15 skokova i pet asistencija.

Philadephija je na gostovanju kod New Yorka izgubila sa 110:109 i to košem u posljednjoj sekundi! Dario Šarić je ponovo startao u početnoj petorci, a odigrao je 39 minuta i u tom vremenu je pridonio s 19 koševa, 15 skokova i pet asistencija. Bila je to jedna od najboljih partija Darija Šarića u njegovoj kratkoj NBA karijeri.

Knicks je stigao do pobjede zahvaljujući Melu Anthonyju koji je pogodio u posljednjoj sekundi utakmice. Anthony je ujedno, s 37 koševa, bio najbolji strijelac utakmice. Za Sixers, osim Šarića, odlično su odigrali i Jahili Okafor koji je ubacio 28 koševa i ugrabio deset skokova, te Robert Covington koji je ubacio 20 koševa i ugrabio impresivnih 19 skokova.

https://www.youtube.com/watch?v=xgMCEjd-lNY

Orlando je na svojem parketu svladao Atlantu sa 105:86. Bila je to uvjerljiva pojeda Magica za koje je najbolji strijelac bio Terrence Ross s 24 koša. Igrali su i Hezonja i Rudež. Mario je igrao 22 minute, ali nije bio dobar, zabio je svega četiri koša, ugrabio četiri skoka i dva puta je asistirao. Damjan je igrao dvije minute i uspio je jednom asistirati.



https://www.youtube.com/watch?v=pITEvOV4vVM

Ostali rezultati

Cleveland – Chicago 99-117
Houston – Minnesota 142-130
Miami – Indiana 113-95
Golden State – Brooklyn 112-95
Dallas – New Orleans 96-83
Sacramento – Charlotte 85-99

Facebook Comments

Loading...
DIJELI