(VIDEO) PJACA JE JUVENTUSOV HEROJ! Ušao je u igru i nakon pet minuta razbio obranu Porta pa zabio prvijenac

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Bila je to tvrda i teška utakmica, iako je Juventus imao igrača više gotovo sat vremena, ali Porto je na koncu ipak podlegao pritiscima.

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, Juventus je na gostovanju kod Porta slavio s 2:0. Bila je to tvrda i teška utakmica, iako je Juventus imao igrača više gotovo sat vremena, ali Porto je na koncu ipak podlegao pritiscima.

Prvi je zaprijeti Porto nakon što je Chiellini napravio prekršaj na kojih 20-ak metara od gola, šutirao je Branimi, ali nije napravio problem Buffonu. Nova prava šansa stiže tek u 22. minuti, Mandžukić je probao doći do lopte ispred Casillasa, a u idućem napadu je Dybala šutirao preko gola s ruba 16-erca.

Pravi problem za Porto stigao je iz njihovih vlastitih redova, Alex Telles u 25. minuti ruši Cuadrada i dobija žuti. Potom radi neviđenu glupost samo dvije minute kasnije, skršio je ponovo igrača Juventusa i dobio drugi žuti. Pjanić je potom izveo slobodni i umjesto udarca dodao je Cuadradu koji promašuje vrata.


Alex Telles Red Card HD – by LiveGoalsTV

Pjanić je u 33. minuti opet probao matirati iskusnog Španjolca, li Iker ga je pročitao. Kasnije je još probao Higuain, pa onda i Dybala koji je pogodio vratnicu s kojih 20-ak metara od gola.



U drugom poluvremenu vidjelo se da će Juve zagristi, Dybala je pogodio, ali sudac je mahao zaleđe. Da Argentinac nije bio sebičan i da je ostavi loptu Mandžukiću gol bi bio priznat.

U 66. minuti prijeti Higuain, ali opet lopta ide kraj gola. Samo minutu kasnije ušao je čovjek odluke, Marko Pjaca, a zamijenio je Cuadrada. Pjaci je samo pet minuta bilo dosta da zabije i prelomi utakmicu. Juve je odigrao dobru akciju i lopta se na kraju odbila baš do Pjace koji jeu naletu probušio mrežu Casillasa za svoj prvijenac.


Marko Pjaca Goal – FC Porto vs Juventus (0-1) by livegoalshd

Allegri potom u 73. minuti uvodi Danija Alvesa, a ovaj zabija samo minutu kasnije. Nema što, Allegri zaista zna pogoditi sa zamjenama.


by LiG2Fr

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, a Juventus je mirno iskontrolirao utakmicu do kraja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI