(VIDEO) PRIMIO PET GOLOVA, IZRAVNO KRIV ZA BAREM JEDAN: Evo što je Subašić rekao nakon najgore utakmice u karijeri

Facebook: AS Monaco (Official)

Ipak, Subašiću ovo punjenje mreže i nije tako teško sjelo, a evo kako je objasnio drugi gol kada mu je lopta prošla kroz ruke.

Utakmica osmine finala Lige prvaka između Manchester Cityja i Monaca bila je prava ljepotica. Igrao se atraktivan, dinamičan nogomet, palo je osam golova (5:3), a sve jedan ljepši od drugog. Šteta je samo što je čak pet njih završilo iza leđa prvog vratara hrvatske nogometne reprezentacije, Danijela Subašića. Nije to bila Subina večer, u prvom poluvremenu je skrivio penal, koji na svu sreću sudac nije vidio pa je još kaznio igrača Cityja za simuliranje, ali kasnije ga je nekako stigla pravda, pa možda ga je čak i kaznila.

Naravno, ništa još nije gotovo, u uzrvatu u Monte Carlu bit će pakleno, a Monaco ima tri gola u gostima i rezultatom od 2:0 prolazi dalje. No, vratimo se na Subašićevu izvedbu. Hrvatski vratar izravni je krivac barem za jedan gol. U 58. minuti City je izjednačio na 2:2 i to zahvaljujući očajnoj reakciji Danijela Subašića kojemu je udarac Aguera s kojih 10-ak metara prošao kroz ruke. Taj je gol bio izravna greška, dok su sljedeća dva onaj Aguerov za 3:3 i Stonesov za 4:3 također dijelom krivica Subašića jer su oba pala iz kornera, a oba puta lopta je išla na peterac i Subašić je izletavanjem možda mogao pokupiti i li izbiti loptu. Augerov gol iz voleja za 3:3 pao je na rub peterca i uhvatio je Subašića na krivoj nozi i samo je loptu ispratio pogledom. Stones je pak zabio nakon što mu je Toure s prve vratnice prebacio loptu na drugu vranicu (također na rubu peterca), a ovaj nije imao težak posao. Jasno, velika krivica tu pada na obranu koja je drastično pala u završnici utakmice, a Jardim nije na vrijeme uveo zamjene i osvježio sastav.

Ipak, Subašiću ovo punjenje mreže i nije tako teško sjelo, a evo kako je objasnio drugi gol kada mu je lopta prošla kroz ruke. “Evo, ne znam što se dogodilo, bio je sklizak teren i dogodilo se što se dogodilo. Događa se to vratarima i ovoga puta na mene je došao red”, objasnio je Subašić.

Napomenuo je kako je njegova momčad napravila previše grešaka, a smatra kako je promašen Falcaov penal presudio. “Nismo loše igrali, ali previše se grešaka radilo, evo ja prvi. Utakmicu smo mogli dobiti samo da smo zabili onaj penal, ali nismo. Kvalitetni smo i to smo pokazali, ali greške se moraju kazniti. Mlada je ovo momčad i u uzvratu ćemo dati sve od sebe da prođemo. Ionako zabijamo svima, pogotovo doma, pa ne vidim zašto bi City bio iznimka”, komentirao je Subašić.

https://www.youtube.com/watch?v=19-Q9Ts2L2U



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI