(VIDEO) RAKITIĆ GENIJALNO PROSLAVIO GOL: Ovako nešto od njega još nismo vidjeli

Hrvatski reprezentativac zabio je dva gola u velikoj pobjedi Barcelone

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić bio je strijelac za Barcelonu koja je u uzvratnom susretu osmine finala Španjolskog kupa na svom Camp Nou svladala Celtu iz Viga sa 5-0 (4-0) i tako se nakon 1-1 iz prvog dvoboja prije tjedan dana plasirala u četvrtfinale.

Rakitić, koji je odigrao čitavu utakmicu za Barcelonu, postavio je konačni rezultat preciznim udarcem glavom s pet metara nakon kornera kojega je u 87. minuti izveo Dembele.

Utakmica je bila riješena u prvih pola sata nakon kojih je Barcelona ima 4-0. Lionel Messi je psotigao prva dva gola u 13. i 15. minuti, oba na asistenciju Jordija Albe, da bi Alba na asistenciju Messija u 28. povisio na 3-0. Luis Suarez je pogodio za 4-0 u 31. minuti.

Osim Barcleone, u četvrtak su se u četvrtfinale plasirali Sevilla i Espanyol. Sevilla je u uzvratu na svom terenu svladala drugoligaša Cadiz sa 2-1 i tako potvrdila 2-0 pobjedu iz prvog dvoboja, dok je Espanyol kao gost nadigrao Levante sa 2-0 i tako nadoknadio 1-2 poraz iz prve utakmice u Barceloni.

Još u utorak u četvrtfinale su se plasirali Atletico i Valencia, a u srijedu Leganes, Alaves i Real Madrid.



Neobična proslava gola

Rakitić je drugim golom postavio konačan rezultat 5:0, a odlučio ga je i proslaviti na poseban način. Naime, on je potrčao prema tribinama i kameri, a onda “popio” kavicu.

Iako s ga mnogi slavili, kao i ostatak igrača, na presici je Rakitić smirivao euforiju i kazao kako još nisu ništa osvojili.

Ovo je bilo možda i najboljih 45 minuta Valverdeove ere, ali idemo korak po korak. Odradili smo dobar posao i uživali, ali pred nama je teška utakmica. Nadam se da ćemo nastaviti niz, ali možda je najgora utakmica sezone tek pred nama, kao što se i prije događalo”, rekao je Rakitić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI