(VIDEO) Real dugo nije doživio takvo poniženje, Tottenham se s Madriđanima igrao kao dijete s igračkom

screenshot

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Dele Alli (27, 56), a među strijelce se upisao i Christian Eriksen (65), dok je pogodak za goste zabio Cristiano Ronaldo u 80. minuti

Sjajnu utakmicu pružio je Tottenham, nadvisio je madridski Real na Wembleyu s 3-1, propustivši doslovce još i više unakaziti momčad trenera Zinedine Zidanea.

Ovo je sigurno bila najbolja partija Tottenhama u zadnjih desetak godina, a najslabija Reala u istom razdoblju. Tottenham je odigrao fantastičnu utakmicu i ‘razbio’ je blijedi i nevidljivi Real. Bio je to njihov šesti međusobni susret i prva pobjeda londonskog kluba nakon tri poraza i dva remija.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Dele Alli (27, 56), a među strijelce se upisao i Christian Eriksen (65), dok je pogodak za goste zabio Cristiano Ronaldo u 80. minuti.

Engleski sastav je poveo u 27. minuti nakon fantastične akcije koju je pogotkom okrunio Alli. Winks je sjajno prebacio loptu na krilo gdje je Trippier iz prve ubacio pred gol, a Dalli zabio za vodstvo domaćina. U 41. minuti Tottenham je mogao povećati vodstvo, no Harry Kane je promašio zicer.

U 58. minuti nastala je ‘ludnica’ na Olimpijskom stadionu nakon što je Alli zabio svoj drugi pogodak. Potop ‘Kraljevskog kluba’ nastavio se u 65. minuti kada je Eriksen nakon Kaneove asistencije izbio sam ispred Kike Casille i rutinski zabio za 3-0. Real je smanjio u 80. minuti golom Cristiana Ronalda. Luka Modrić je igrao do 81. minute, dok Mateo Kovačić nije bio u krugu kandidata zbog ozljede.



https://www.youtube.com/watch?v=BAOsGRowIhE

Facebook Comments

Loading...
DIJELI