(VIDEO) REBIĆ ZABIO EUROGOLČINU, A ONDA NAPRAVIO GLUPOST: Pogledajte majstoriju Vatrenog krila!

screenshot

U susretu sedmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Eintracht je na gostovanju pobijedio Hoffenheim sa 2-1 uz pogodak i isključenje hrvatskog reprezentativca Ante Rebića.

Rebić je doveo momčad iz Frankfurta u vodstvo pogotkom u 40. minuti prebacivši lijepim lobom istrčalog Olivera Baumanna. Bio je to njegov treći gol u zadnje tri utakmice otkako se oporavio od ozljede.

Na 2-0 je povećao Luka Jović već u prvoj minuti nastavka. Nažalost, Rebić je odličan nastup pokvario isključenjem u 65. minuti nakon što je zbog oštrog prekršaja zaradio drugi žuti karton.

Domaćin je s igračem više uspio smanjiti u 82. minuti golom Reissa Nelsona, ali ne i više od toga. Andrej Kramarić nije ulazio u igru i utakmicu je pratio s klupe za pričuve domaćeg sastava premda je u zadnjem kolu zabio u susretu protiv Leipziga.



Na ljestvici vode dvije Borussije. Momčad iz Dortmunda je prva sa 17 bodova, dok je imenjak iz Monchengladbacha na drugoj poziciji sa 14 bodova koliko imaju i Werder i Hertha. Bayern je tek peti sa 13 bodova. Eintracht je sedmi sa 10 bodova, dok je Hoffenheim na 13. mjestu sa sedam bodova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI