(VIDEO) REPRIZA DEBAKLA: Bayern porazio Arsenala iznova s “petardom”, navijači Arsenala ogorčeni na Wengera

FACEBOOK: FC BAYERN MUNICH

Pogotke su za Bayern postigli Robert Lewandowski (55-11m), Arjen Robben (68), Douglas Costa (78) i Arturo Vidal (81, 85), dok je strijelac za Arsenal bio Theo Walcott (20). U 54. minuti je isključen branič Engleza Laurent Koscielny.

Teški debakl, još jednom, s istovjetnim rezultatom pretrpio je Arsenal u uzvratnom srazuosmine finala Lige prvaka. Nakon prve utakmice kada je Bayern pregazio Arsenal s čak 5-1 u drugoj se dogodio navlas isti rezultat. S time da je sada Arsenal poveo i tako samo razljutio Bayern koji je u furioznom naletu pomeo igralište s Wengerovim odabranicima. Dugo nakon utakmice navjijči Arsenala ogorčeno su prosvjedovali protiv ostranka Arsene Wengera na klupi topnika. Pogotke su za Bayern postigli Robert Lewandowski (55-11m), Arjen Robben (68), Douglas Costa (78) i Arturo Vidal (81, 85), dok je strijelac za Arsenal bio Theo Walcott (20). U 54. minuti je isključen branič Engleza Laurent Koscielny.

Arsenal je odigrao odlično prvo poluvrijeme, u kojem je mogao zabiti više od jednog gola, no odluka je pala u 54. minuti kada su ostali bez isključenog Koscielnya, koji je pritom skrivio i jedanaesterac. Nakon toga Arsenal je teško stradao kao i u prvoj utakmici u Muenchenu. Nijemci su jednostavno osjetili zbunjenost Arsenalove momčadi nakon izjednačenja, tu bezvoljnost i pad morala iskoristili su do kraja i propisno natrpali mrežu domaćina. Arsenal je nalikovao na premlaženog boksača čiji trener nij eželio baciti ručnik u ring. S druge strane, Bayern kao da je bio žedan krvi, i nakon petog pogotka još uvijek je napadao i tražio sljledeći pogodak…
https://www.youtube.com/watch?v=y9kZVIc1LFU

Facebook Comments

Loading...
DIJELI