(VIDEO) Sevilla šokirala Real Madrid i prekinula nevjerojatan niz: Crnogorac im presudio u zadnjoj minuti!

Wikimedia Commons

Madridski Real je poveo iz jedanaesterca, golom Ronalda, a u zadnjih nekoliko minuta autogolom Ramosa i sjajnim udarcem Jovetića Sevilla je stigla do 2-1 trijumfa i približila se Realu na samo tri boda zaostatka, Real ima 41 bod, a Barcelona i Sevilla 38...

U sjajnoj i dramatičnoj utakmici 18. kola španjolske Primere Sevilla je pobijedila Real s 2-1 (0-0) nakon što je napravila preokret vrijedan divljenja. Madridski Real je poveo iz jedanaesterca, golom Ronalda, a u zadnjih nekoliko minuta autogolom Ramosa i sjajnim udarcem Jovetića Sevilla je stigla do 2-1 trijumfa i približila se Realu na samo tri boda zaostatka, Real ima 41 bod, a Barcelona i Sevilla 38…

Real je dominirao, nije da Sevilla nije prijetila. Kod Reala zaista je odličan bio Luka Modrić, osim što jea sjajno organizirao igru i servirao lopte za prigode Ronaldu i Benzemi u 58. minuti mogao je biti dosuđeni jedanaesterac za Real nakon što je Modrić oboren u kaznenom prostoru Seville.

Ritam utakmice nije bio osobit, Real se uzdao u svoju inicijativu, a Sevilla na protuudare.

U 67. minuti Real je konačno došao do prednosti, iz jedanaesterca. Prethodno je Carvajal došaou prigodu, no vratar Seville u padu ga je oborio tijelom. Bio je to opravdano dosuđeni jedanaesterac, makar su nogometaši domaće momčad burno prosvjedovali.

Nakon dugo natezanja i čekanja da se smiri situacija Ronaldo je smireno izveo najstrožu kaznu i pogodio.



Sevilla je napala iz sve snage i upornost joj se isplatila u 85. minuti. Sarabia je ubacio iz slobodnog udarca, Ramos je skočio kako loptu ne bi zahvatio Vitolo i zabio autogol glavom.

Sevilla se tek tada razgoropadila i krenula je po pobjedu. Opet je tragičar bio Ramos, izgubio je loptu na sredini igrališta. Lopte se dokopao Jovetić, vidio slabo postavljenog vratara Navasa, dobro naciljao i precizno tukao. Bilo je to 2-1 za Sevillu u zadnjoj, trećoj, minuti sudačke nadoknade.

Ovim porazom prekinut je Realov fantastičan niz od 40 utakmica bez poraza!


All Goals & highlights HD – Sevilla 2-1 Real… by Live1Goals

Facebook Comments

Loading...
DIJELI