(VIDEO) SLAVLJE NA RUJEVICI: Rijeka s dva jedanaesterca nadvisila Osijek i pobjegla osam bodova ispred Dinama

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rijeka je do vodstva došla u 11. minuti, kad je Matasa lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru, a sudac Križarić pokazao na bijelu točku. Slovenac Roman Bezjak sigurno je izveo kazneni udarac, Andrijašević je u zadnjim sekundama iz drugog jedanaesterca povisio na 2-0

U derbiju 30. kola Prve HNL vodeća Rijeka svladala je trećeplasirani Osijek sa 2-0 (1-0) pogocima Bezjaka (11) i Andrijaševića (90)iz kaznenih udaraca te zahvaljujući porazu Dinama u Koprivnici stvorila osam bodova prednosti pred Zagrepčanima šest utakmica prije završetka prvenstva.
Rijeka je do vodstva došla u 11. minuti, kad je Matasa lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru, a sudac Križarić pokazao na bijelu točku. Slovenac Roman Bezjak sigurno je izveo kazneni udarac.
Potom je Rijeka stalnio napadala, ali i promašivala, na ruku joj je išla činjenica da je zbog drugog žutog kartona opravdano isključen Ejupi. Ipak, u 90. minuti sudac Križarić je, nakon prekršaja Škorića na Vešoviću u kaznenom prostoru, dosudio novi kazneni udarac za domaće, a precizan je bio Andrijašević i svojim 14. prvenstvenim pogotkom potvrdio pobjedu Rijeke.

https://www.youtube.com/watch?v=VXUF2m_cizI

https://www.youtube.com/watch?v=lP8p-1lYn9U

Facebook Comments

Loading...
DIJELI