(VIDEO) SNIMKA OTKRILA ILEGALNE MMA TUČNJAVE: Javnost šokirana brutalnim borbama u zloglasnom zatvoru

U borbama sudjeluje 20-ak zatvorenika, naravno, onih najopakijih, a dok se dvojica mlate, ostali formiraju krug oko njih i paze da ne naiđu čuvari.

U jedanom od najopasnijih zatvora na svijetu, zloglasnom HMP Featherstoneu, u Velikoj Britaniji, otkrivena je brutalna ‘rekreacija’ zatvorenika. To je zatvor u kojem se nalazi više od 600 zatvorenika, a oni slobodno vrijeme krate u tučnjavi i to organiziranoj.

Zatvorenici su brutalne tučnjave pretvorili u svoj sport, a svoje ‘mečeve’ uredno snimaju mobitelima, koji su, jasno, zabranjeni u britanskim zatvorima. U borbama sudjeluje 20-ak zatvorenika, naravno, onih najopakijih, a dok se dvojica mlate, ostali formiraju krug oko njih i paze da ne naiđu čuvari.

Video je prvo objavljen na Facebooku, a onda se rasprostranio po ostalim društvenim mrežama i šokirao je javnost u Velikoj Britaniji.

Na svu sreću ima i savjesnih zatvorenika, inače bi se ‘borci’ vjerojatno ‘rastrgali’ do smrti. Dok većina zatvorenika viče “dokrajči ga” aludirajući na borca koji se više ne može braniti, jedan je ipak odlučio razdvojiti razjarene ‘fajtere’.

Nakon što je snimka dospjela u javnost pokrenuta je i istraga.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI