(VIDEO) SRBIJA NA NOGAMA ZBOG NAMJEŠTALJKE PARTIZANA: Pogledajte sumnjivu reakciju obrane koja je izazvala bijes

Facebook

Partizan je imao indirektan udarac na koji 12-ak metara od gola, nakon minutu i nešto natezanja s postavljanjem živog zida, lopta je kratko odigrana na šut...

Partizan je slavio protiv Voždovca u četvrtfinalu kupa Srbije s 2:1 i to nakon što je gubio 1-0. Baš je gol koji je donio izjednačenje Partizanu podigao puno prašine jer je obrana Voždovca poprilično neobično reagirala. Partizan je na koncu preokrenuo utakmicu i slavio. Pojedini srpski mediji uvjereni su kako je ovaj gol zapravo namješten, odnosno, kako su zbog ovakvih situacija tribine na utakmicama prazne.

Partizan je imao indirektan udarac na koji 12-ak metara od gola, nakon minutu i nešto natezanja s postavljanjem živog zida, lopta je kratko odigrana na šut, a polovica živog zida stajala je raširenih nogu. Naravno, lopta je baš kroz noge jednog igrača Voždovca i prošla u gol.

Možda se isprva i čini kako je sve regularno, ali na fotografiji ispod možete vidjeti kako su igrači Voždovca u trenutku šuta raširili noge, zašto, to je još uvijek nejasno.

srbi

Na neobičnu situaciju kod izjednačujućeg gola za Partizan prvi su reagirali iz Crvene zvezde. Direktor sprske lige Vlada Bulatović tvrdi kako je to sve glupost i da svatko tko ovdje vidi namještanje mora ići na liječnički pregled očiju.



https://www.youtube.com/watch?v=rkRNzyuQzFo

Facebook Comments

Loading...
DIJELI