(VIDEO) Što West Ham promašuje, to United pogađa

Facebook/WHUFC

Bilićeva momčad od 15. minute igrala se s igračem manje, isključen je Fergouli. Dobro se odupirala, no nije iskoristila jednu veliku prigodu sredinom nastavka i potom je bila kažnjena, Mata i Ibrahimović bili su strijelci za trijumf momčadi Jose Mourinha

U dvoboju 20. kola engleske Premier lige Manchester  United je u Londonu na Olimpijskom stadionu pobijedio West Ham  s 2-0 (0-0).  Bilićeva momčad od 15. minute igrala se s igračem manje, isključen je Fergouli.  Dobro se odupirala, no nije iskoristila jednu veliku prigodu sredinom nastavka i potom je bila kažnjena, Mata i Ibrahimović bili su strijelci za trijumf momčadi Jose Mourinha.

U 61. minuti Antonio je imao sjajnu prigodu za West Ham, sam je izbio pred vratara i gađao pravo u njega. Nije prošlo ni dvije minute i  zbila se grozna kazna za West Ham, Manchester United je zabio. Strijelac je bio Mata!

Prije tih događaja moglo se zaključiti da se West Ham dobro odupire favoriziranom Unitedu. K tome, Bilićeva momčad od 15. minute bila je s igračem manje, zvog krvničkog starta opravdano je isključen Feghouli. Iako s igračem manje West Ham nije izgubio ambiciju. United je napadao, ali je znao i londonski klub zaprijetiti. Makar, najbolji čovjek tog prvog dijela ipak je bio  vratar West Hama, Randolph,

Utakmica je u  nastavku dobila na ritmu. Mourinho je očito naredio žustriju igru, no i West Ham se nije mirio s inicijatovom gostiju. Došao je prvi do prigode ali nije zabio, a kazna je bila nemilosrdna. Baš prava nogometna!

Poslije primljenog  gola West Ham se odlučio na riskantniju varijantu, na sveopći napad, iako s igračem manje…Ostavljajući rupe odostraga  dogodilo se najgore po Bilićevu momčad, u 78. minuti Ibrahimović je sjajnim udarcem, iako iz nesuđenog zaleđa, rezultat postavio na 2-0 za Manchester United.



https://www.youtube.com/watch?v=3n-ORlgNIPQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=4FcFgKtiTVg&feature=youtu.be

Facebook Comments

Loading...
DIJELI