(VIDEO) SUBAŠIĆ JE APSOLUTNI JUNAK! Pogledajte obranu koja je Monacu donijela četvrtfinale Lige prvaka

Premda su glavne zvijezde ove utakmice bili strijelci, svakako treba naglasiti kako bez njegovih obrana vjerojatno ne bi bili u četvrtfinalu.

Monaco je odigrao fantastičnu utakmicu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja i plasirao se u četvrtfinale. Monaco je slavio s 3:1 i prošao dalje zbog većeg broja golova u gostima jer su u prvoj utakmici zabili tri gola u Manchesteru, završilo je tada 5:3 za City.

Pogotke za Monaco u Monte Carlu postigli su Kylian Mbappe u osmoj minuti, Fabinho u 29. minuti i Bakayoko u 77. minuti, dok je za City jedini strijelac bio Sane u 71. minuti. Svakako valja istaknuti kako je hrvatski vratar Danijel Subašić, odigrao sjajnu utakmicu, a u prvom poluvremenu praktično nije imao ni posla koliko je njegova momčad dobro radila posao u obrani.

Ipak, Subašić je imao ključnu obranu u drugom poluvremenu. Igrala se 65. minuta kada je Sergio Aguero nakon akcije ostao sam pred Subom na kojih 10-ak metara od gola u savršenoj poziciji za šut, no, Subašić mu je pravovremenim istrčavanjem uspio obraniti iz nemoguće situacije. Malo tko tu loptu već nije vidio u golu, ali eto, Suba je obranio i to jednom od najboljih napadača na svijetu.

Imao je prvi vratar Hrvatske još par obrana, skidao je Sterlnigu, Saneu, a obranio je eto i udarac Aguera u 71. minuti, ali se lopta ipak odbila Saneu koji je iz blizine zakucao za gol. Premda su glavne zvijezde ove utakmice bili strijelci, svakako treba naglasiti kako bez njegovih obrana vjerojatno ne bi bili u četvrtfinalu.


Danijel Subašić Fantastic 1 On 1 Save vs Sergio… by videosansebastian



Facebook Comments

Loading...
DIJELI