(VIDEO) TALIJANI IMAJU SVOJU VERZIJU BROZOVIĆEVE OZLJEDE: Je li hrvatski reprezentativac sam sebi slomio prst?!

FACEBOOK

Prve informacije govore kako je dobio ozljedu tijekom utakmice s Juventusom, to jest, u duelu s jednim protivničkim igračem, ali Talijani su izašli i s drugom verzijom.

Osim što je doživio gorak poraz kod Juventusa, Inter je skupo platio ponašanje svojih igrača. Zbog nediscipline i neprimjerenih riječi s dvije utakmice neigranja kažnjeni su Ivan Perišić i Mauro Icardi. Hrvat je dobio crveni karton, a Argentinca je suda Rizzolli prijavio nakon utakmice.

Ipak, od utorka Inter je saznao i treću ‘kaznu’, odnosno, žrtvu utakmice u Torinu. Marcelu Brozoviću ustanovljena je fraktura četvrtog prsta na desnoj nozi. Prve informacije govore kako je dobio ozljedu tijekom utakmice s Juventusom, to jest, u duelu s jednim protivničkim igračem, ali Talijani su izašli i s drugom verzijom. Naime, pojavila se snimka na kojoj Brozović nakon izmjene burno reagira na odluku trenera Piolija da ga zamjeni i pritom Marcelo udara desnom nogom jednu od stepenica.

Talijanski mediji raspisali su se kako bi baš to mogao biti glavni uzrok ozljede hrvatskog reprezentativca, ali na snimci se baš i ne čini da je Marcelo tako jako udario stepenice, štoviše, čini se više kao da je promašio cijelu stepenicu. No, pogledajte video i prosudite sami.

https://www.youtube.com/watch?v=iP0p7lS5YC0

Facebook Comments



Loading...
DIJELI