(VIDEO) TRANSFER? TOTTENHAM NOSTALGIČAN ZA MODRIĆEM: Navijači poručili: ‘Pokažite da ste ambiciozni i vratite najboljeg’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Modrić je ostavio dubok trag u Tottenhamu, navijači ga vole, a otočki nogomet odgovarao bi njegovom sadašnjem stilu igre. Ono najvažnije, Tottenham ima platežnu moć kupiti Modrića i ima dobro uspostavljenu trgovinu s Real Madridom

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih igrača Real Madrida, Luka Modrić, dobio je zaista neobičnu poruku svojeg bivšeg kluba. Naime, Tottenham je na svojem službenom Facebook profilu objavio video s najboljim potezima Luke Modrića dok je još igrao za londonsku momčad.

“Najbolje od najboljeg Luke Modrića, uživajte”, stoji u poruci iznad videosnimke Modrićevih nastupa za Tottenham, kao i poveznica na Modrićev službeni Facebook profil. I kako sada ovo protumačiti? Tottenham se, kao i mnogi drugi klubovi, tu i tamo zna prisjetiti nastupa svojih bivših igrača na društvenim mrežama, ali obično se takve poruke vežu za rođendane ili koje kakve obljetnice. Modrić slavi rođendan u rujnu tako da je ta opcija isključena, pa ih je možda onda svladala nekakva nostalgija za hrvatskim virtuozom.

Navijači su se rado prisjetili sjajnih poteza Luke, ali su brzo iskoristili priliku i poručili klubu kako bi im pametnije bilo da vrate Modrića.

Komentari navijača:

“Pokažite sada da ste ambiciozni i vratite najboljeg. Počnite kupovati umjesto da prodajete”.



“Madridu dajte Allija i vratite Modrića, to je poštena razmjena”.

“Mali Mozzart”.

“Modrić je bio nezamjenjiv. Bio je svjetska klasa kada je bio s nama i još uvijek je. Odakle sada uopće to sjećanje na Modrića”?

Transfer?

Može li se govoriti o transferu? Teško, iako u današnjem nogometu ništa nije nemoguće. Modrić je ostavio dubok trag u Tottenhamu, navijači ga vole, a otočki nogomet odgovarao bi njegovom sadašnjem stilu igre. Ono najvažnije, Tottenham ima platežnu moć kupiti Modrića i ima dobro uspostavljenu trgovinu s Real Madridom, a Modrić je, htjeli mi to priznati, u poznim nogometnim godinama i često se tvrdi kako bi mu ozljede mogle ubrzati kraj karijere, pa bi Real možda kroz neko vrijeme mogao razmišljati o njegovoj prodaji.

Ipak, Modrić je koncem prošle godine potpisao novi ugovor s Realom do 2020. godine, a zarađuje više od sedam milijuna eura po sezoni. Tottenham ima novca, ali teško je očekivati da će si Modrić ugroziti trenutni status zvijezde Reala kako bi se vratio u londonski klub, ali opet ponavljamo, u modernom nogometu sve je moguće.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI