(VIDEO) TUDORU SE LOŠE PIŠE AKO OVAKO NASTAVI: Izgubio derbi, šokirao navijače i opet se sukobio sa zvijezdom kluba!

Facebook

S navijačima je u lošem odnosu još od prve utakmice kada je iz momčadi udaljio jednog od najvažnijih igrača ove sezone, Brumu, uz objašnjenje kako je portugalski nogometaš "pogriješio i ostao i Istanbulu".

Hrvatski strateg, Igor Tudor, nije baš najbolje započeo svoj trenerski staž na klupi Galatasaraya, štoviše, započeo je katastrofalno. Ne ide mu baš ni na jednom polju, u svega nešto više od dva tjedna remizirao je s ‘fenjerašem’ Rizesporom, a onda je u ponedjeljak izgubio u derbiju protiv Bešiktaša, ali ne vlada dobro ni atmosferom u svlačionici.

S navijačima je u lošem odnosu još od prve utakmice kada je iz momčadi udaljio jednog od najvažnijih igrača ove sezone, Brumu, uz objašnjenje kako je portugalski nogometaš “pogriješio i ostao i Istanbulu”. Uoči utakmice s Bešiktašom uslijedila je nova svađa na relaciji Tudor – igrači. Naime, Tudor je uoči derbija iz momčadi izbacio Martina Linnesa, a nogometaš se toliko naljutio da je odjurio iz kampa za treniranje.

No, to nije sve. Nakon utakmice opet se ‘zakrvio’ s navijačima i to zbog toga što je u ključnom trenutku kada je Galatasaray hvatao gol zaostatka, izvadio najveću zvijezdu kluba, Nizozemca, Wesleyja Sneijdera. Kasnije se branio kritizirianjem nizozemskog veznjaka. “Tek se oporavlja od ozljede i malo je trenirao, samo četiri, pet dana. Zbog toga nije dobro igrao i morao sam ga zamijeniti.


All Goals & Highlights HD – Galatasaray 0-1… by arcturusmedia33

Čitajući komentare navijača Galatasaraya po društvenim mrežama, može se vidjeti kako vlada veliko nezadovoljstvo i već sada se propitkuje je li Tudor pravi čovjek za ovaj posao. No, isto tako neki tvrde kako Tudor unosi neke promjene u klub koje dosadašnji treneri nisu. No, jedno je sigurno, Tudor mora vratiti Galatasaray u pobjedničku seriju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI