(VIDEO) Turska lako protiv autsajdera, Srbija do vrijedne pobjede u Tbilisiju protiv Gruzije

Pobjeda je izborena preokretom, jer je Gruzija povela već u 6. minuti, strijelac je bio Katcharava. No, Srbi su se sabrali i uspjeli izjednačiti u 45. minuti, jedanaestercom kojeg je izborio i izveo Tadić. Kasnije je isti igrač i odlučio utakmicu

Nogometaši Turske slavili su u protiv Finske s 2:0 u kvalifikacijskom ogledu za SP.

Turci su pobjedu osigurali već u prvih 13 minuta utakmice, kada je Cenk Tosun zabio dva pogotka. U devetoj minuti je napadač Bešiktaša iz blizine ubacio loptu u mrežu nakon dodavanja Sena, a četiri minute kasnije na ubačaj iz kuta dobro je reagiro i zabio u rašlje.


All Goals & highlights – Turkey 2-0 Finland… by mamiewaymire

Reprezentacija Srbije na gostovanju u Tbilisiju postigla je vrijednu 3-1 (2-1) pobjedu protiv Gruzije. Pobjeda je izborena preokretom, jer je Gruzija povela već u 6. minuti, strijelac je bio Katcharava. No, Srbi su se sabrali i uspjeli izjednačiti u 45. minuti, jedanaestercom kojeg je izborio i izveo Tadić.

U nastavku je Gruzija pružala solidan otpor kojeg je objektivno bolja Srbija skršila u 64. minuti, opet je strijela bio najbolji igrač utakmice, Dušan Tadić. Domaćin se morao otvoriti, pa je u 86. minuti za konačnih 3-1 Srbije zabio Gačinović.



Srbija je u ovome trenutku nakon pet kola na vrhu ljestvice D s 11 bodova koliko ima republika Irska, Wales ima 7 bodova. Irska i Wales igraju u kasnijem terminu. Austrija ima 5, Gruzija i Moldavija 2 boda.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI