(VIDEO) U ŠTO SE NOGOMET PRETVORIO: Pogledajte što je navijač Reala radio u trenutku Messijeve proslave pobjedonosnog gola

Naime, jedna je fotografija, koju je uspio uhvatiti fotograf Reutersa, postala apsolutni hit na društvenim mrežama, a na njoj se vidi kako jedan navijač...

Argentinski nogometni čarobnjak Lionel Messi srušio je Real Madrid na Bernabeuu u posljednjim sekundama utakmice kada je zabio pobjedonosni gol za 3:2 pobjedu svoje momčadi. Bio mu je to drugi na utakmici, 500. ukupno za Barcelonu, rekordni 16. u El Clasicu i 13. na stadionu Real Madrida i još je jednom dokazao da je jedan od najvećih svih vremena. Toga su vjerojatno svjesni i neki navijači Real Madrida pa se tako dogodilo nešto zaista nezamislivo.

Naime, jedna je fotografija, koju je uspio uhvatiti fotograf Reutersa, postala apsolutni hit na društvenim mrežama, a na njoj se vidi kako jedan navijač Reala zdušno slavi pogodak Lionela Messija u posljednjim sekundama utakmice. Eto što je moderni nogomet napravio od nekih navijača, prizor je to koji nekada ni u najluđim snovima nismo mogli zamisliti. Što je tom čovjeku tada prolazilo kroz glavu nitko ne zna, možda se kladio na više od četiri gola, možda je poludio zbog loše završnice svoje momčadi ili možda Messi ima neku moć koja može preobratiti navijače?

Isto tako, na toj tribini se moglo vidjeti kako navijači Barcelone bez problema, okruženi tisućama navijača Reala, slave gol koji bi možda mogao prelomiti prvenstvo u korist Katalonaca.

 

Premda su španjolski navijači posljednjih godina relativno miroljubivi i svoje navijačke svjetonazore ne iskazuju nasiljem (izuzetaka naravno ima), zaista je bilo neobično vidjeti ova dva prizora na tako velikoj utakmici u najjačem derbiju svijeta između vjerojatno najljućih rivala ikad.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI