(VIDEO) VELIKA KRIZA U REDOVIMA REAL MADRIDA: Modrić i društvo šokirani po drugi puta za redom

Facebook: Real Club Celta de Vigo (Official)

Real nije ispao iz Kupa, čeka ih uzvratna utakmica u Vigu 25. siječnja, ali ovaj rezultat povoljniji je za momčad Celte, ipak tu su dva gola u gostima.

U prvom četvrfinalnom ogledu španjolskog Kupa Kralja, Celta je slavila na gostovanju kod Real Madrida s 2:1. Gosti su šokirali Real Madrid koji se još praktično nije ni oporavio od poraza protiv Seville prošloga vikenda u prvenstvu.

Naravno, Real nije ispao iz Kupa, čeka ih uzvratna utakmica u Vigu 25. siječnja, ali ovaj rezultat povoljniji je za momčad Celte, ipak tu su dva gola u gostima.

Ovim porazom može se službeno proglasiti mini-kriza kod Reala. Već nekoliko zadnjih utakmica osjeća se zamor, a sve je kulminiralo proteklog vikenda protiv Seville kada je ujedno srušen i Realov rekord od 40 utakmica bez poraza. Nakon te utakmice uslijedio je novi poraz, a bit će zanimljivo vidjeti koliko će ova kriza potrajati.

Protiv Celte nije bilo baš najbolje. Golova nije bilo sve od 64. minute, a onda je u svega šest minuta utakmica rezultatski bila gotova. Gosto su poveli preko Iaga Aspasa u 64. minuti, poravnao je Marcelo u 69. minuti, a samo minutu kasnije Jonny Castro je postigao drugi gol za Celtu.

Real se u posljednjih 20 minuta malo jače aktivirao i stvorio par lijepih šansi, ali Sergio Alvarez dobro je branio. Luka Modrić odigrao je cijeli susret, a Mateo Kovačić nastupio je tek od 71. minute.



Osim Celte slavio je i Alaves u gostima god Alcorcona s 2:0. Oba pogotka djelo su Ibaija Gomeza. U četvrtak se igraju ostale dvije utakmice, a sastaju se Atletico Madrid i Eibar, te Real Sociedad i Barcelona.

https://www.youtube.com/watch?v=NFcQ7qB5YJ0

Facebook Comments

Loading...
DIJELI