(VIDEO) Vrlo zabrinjavajuća situacija na kraju utakmice s Čileom: Zašto je Metličić odbio pružiti ruku Babiću?!

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Sada im predstoji borba za prvo mjesto s Nijemcima, ali situacija koja se dogodila na kraju utakmice s Čileom nažalost nije baš obećavajuća.

Hrvatska je u četvrtom kolu skupne faze Svjetskog rukometnog prvenstva s lakoćom svladala reprezentaciju Čilea s uvjerljivih 37:22 i to sa rezervnom momčadi. Sada im predstoji borba za prvo mjesto s Nijemcima, ali situacija koja se dogodila na kraju utakmice s Čileom nažalost nije baš obećavajuća.

Naime, izbornik Željko Babić krenuo se sportski pozdravljati sa svim kolegama i igračima na klupi, ali kada je došao do pomoćnika Petra Metličića, ovaj mu je odbio dati ruku i to dva put.

Koji je razlog sukoba još nije jasno, ali kada vam netko čak ne želi dati ni ruku, a upravo ste slomili protivnika i ostvarili veliku pobjedu, onda možemo zaključiti da je posrijedi nešto ozbiljno. S druge strane ipak je to utakmica, glave su vruće, a Metličić se do sada već možda i ohladio. Tako da ćemo ipak vjerovati kako su svoje probleme ostavili za neko skrivenije mjesto, ovo nikako nije dobro za moral igrača, a ni navijačima nije milo gledati ovakve scene kada nam predstoji važan dio turnira.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI