VIDEO: West Ham igrao tek 2-2 protiv WBA, Bilić užasnut suđenjem na štetu svoje momčadi

Facebook: West Ham United (Official)/Photo: Arfa Griffiths

Manchester United je pobijedio Watford 2-0 produživši niz bez poraza na 16 ligaških utakmica. Strijelci su bili Juan Mata (32) i Anthony Martial (60).

Opet je bilo silno zanimljivo u utakmici West Hama koji je u Londonu odigrao, u sklopu 25. kola Premiershipa, 2-2 protiv WBA. Nakon utakmice ostali su “repovi”, pa je hrvatski stručnjak Slaven Bilić imao velikih prigovora na suđenje Michaela Olivera.
WBA je poveo u 6. minuti golom Nacera Chadlija. Međutim, golu je prethodio prekršaj u napadu koji Oliver nije sankcionirao. Domaćin je izjednačio u 20. minuti, no sudac je poništio pogodak zbog zaleđa što je izazvalo velike prosvjede domaćina. U samoj završnici prvog dijela West Ham je tražio i kazneni udarac, no Oliver je šutio. Bilićeva momčad je u nastavku susreta odličnom igrom uspjela okrenuti rezultat golovima Sofianea Feghoulija (63) i Manuela Lanzinija (86). To nije bio kraj mukama West Hama koji je primio gol u trećoj minuti sudačke nadoknade, strijelac je bio Evans, nakon nedosuđenog prekršaja nad vratarom.
Manchester United je pobijedio Watford 2-0 produživši niz bez poraza na 16 ligaških utakmica. Strijelci su bili Juan Mata (32) i Anthony Martial (60). Stoke City je pobijedio Crystal Palace 1-0 gurnuvši londonski sastav još bliže ispadanju iz lige. Pogodak odluke zabio je Joe Allen u 67. minuti. Middlesbrough i Everton su odigrali 0-0. Sunderland je na svom travnjaku doživio težak poraz od Southamptona 0-4. U ranije odigranom susretu nogometaši Arsenala prekinuli su niz od dva uzastopna poraza nakon što su pobijedili Hull City 2-0.
Poredak: Chelsea 59, Tottenham 50, Manchester City 49, Manchester United 48 bodova…https://www.youtube.com/watch?v=Mk7FBAWDblE

Facebook Comments

Loading...
DIJELI