(VIDEO) West Ham u lovu na dvije mlade senzacije! Bilić jedno pojačanje ‘peca’ u Chelseaju, a za drugo će trebati u rat s Kloppom!

Photo: Arfa Griffiths

Kako točno Bilić misli privuči mlade igrače da dođu u West Ham, koji realno ove sezone nije pokazao konkurentnost kao prošle, to će ovisiti isključivo o klupskim, pa i njegovim pregovaračkim sposobnostima i strategiji za sljedeću sezonu jer sumnjamo da se mladi napadači žele nadmetati za opstanak u ligi.

West Ham ima prioritet u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku, a to je dovođenje kvalitetnog napadača. Ipak, na meti su im igrači koje potražuju brojni bogati i jači klubovi. Na vrhu liste prioriteta je napadač Leipziga 21-godišnji Timo Werner, koji je protekle sezone zabio 21 gol u prvenstvu. Problem nastaje jer je za usluge mladog Nijemca zainteresiran njegov sunarodnjak iz Liverpoola, Jurgen Klopp.

Drugi je problem taj što oba kluba, kao i većina Premierligaša ima silnu platežnu moć, dakle, mogu ponuditi traženu odštetu klubu, ali mogu i dati željenu plaću nogometašu. To dalje znači da sve ovisi o igraču, a West Ham tu nema sreće jer može, za sada, ponuditi samo borbu za sredinu tablice, a ne igranu niti jedno elitno europsko natjecanje. Werneru će to vjerojatno biti jedan od uvjeta za prelazak.

No, West Ham ima alternativu, a to je 21-godišnji napadač Bertrand Traore, koji je član Chelseaja, ali je protekle sezone igrao za Ajax, te je zabio 14 golova u svim natjecanjima. West Ham je za njega spreman ponuditi 20 milijuna eura, objavili su u subotu britanski mediji. No, mladi Traore također je na meti brojnih klubova među kojima su se našli i Everton, Borussia Monchengladbach, Lyon te Schalke. Kako točno Bilić misli privuči mlade igrače da dođu u West Ham, koji realno ove sezone nije pokazao konkurentnost kao prošle, to će ovisiti isključivo o klupskim, pa i njegovim pregovaračkim sposobnostima i strategiji za sljedeću sezonu jer sumnjamo da se mladi napadači žele nadmetati za opstanak u ligi.

https://www.youtube.com/watch?v=pGKWQEPLHMo



Facebook Comments

Loading...
DIJELI