(VIDEO) ZNA SE TKO JE GAZDA U MADRIDU! Ronaldo ubio svaku nadu Atleticu: Pogledajte maestralan hat-trick Cristiana

YouTube

Bila je to još jedna od onih utakmica u kojoj je Ronaldo igrao sam protiv svih i kada je njegova čak i sebičnost dala rezultata. Luka Modrić je bio solidan u 3-0 pobjedi Reala protiv Atletica

Izgleda da su prošla vremena kad je madridski Atletico bio bauk i opasnost za susjedni Real. U prvom susretu polufinala nogometne Lige prvaka Real Madrid je na Santiago Bernabeu pobijedio Atletico Madrid 3-0 (1-0), a sva tri gola postigao je Ronaldo. Bila je to još  jedna od onih utakmica u kojoj je Ronaldo igrao sam protiv svih i kada je njegova čak i sebičnost dala rezultata. Luka Modrić je bio solidan, Kovačić nije zaigrao.

U 10. minuti Carvajal je dvaput pokušao pronaći Ronalda, a drugi puta mu je i uspjelo, Ronaldo je skočio i glavom neobranjivo pogodio. U tom prvome dijelu Atletico je samo jednom izgledao ozubiljno kada je krenu naprijed. U nastavku je bilo relativno mirno do 73. minute i drugog pogotka Reala, te voleja Ronalda. I u 86. minuti evo opet Ronalda, sjajno proigravanje Vasqueza bilo je dovoljno Ronaldu koji je zabio treći gol.

Madridski klubovi se četvrtu sezonu uzastopce susreću u Ligi prvaka, a čini se kako će Real i četvrti put biti bolji. Real je prošle godine, kao i 2014. bio bolji u finalu Lige prvaka, a 2015. je slavio protiv Atletica u četvrtfinalu.


Cristiano Ronaldo Goal HD – Real Madrid 1-0… by EnteritanimentTV


GOL Ronaldo Real Madrid-Atletico Madrid 2-0 by bobilec




Cristiano Ronaldo Hattrick Goal HD – Real… by safetatiqiiii

Facebook Comments

Loading...
DIJELI