Vozači oprez kolnici su mokri i skliski mjestimice u Lici, Dalmaciji, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i Istri

Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 Goričan-Zagreb pred čvorom Breznički Hum (na 55.km) u smjeru Zagreba vozi se otežano

Zbog opasnosti od naleta na predmet na autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu u smjeru Splita prometuje se jednim trakom, uz ograničenje brzine, izvještava HAK.

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 Goričan-Zagreb pred čvorom Breznički Hum (na 55.km) u smjeru Zagreba vozi se otežano.

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) u Šibeniku na predjelu Rokiči vozi se otežano jednim trakom.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i kamp prikolice (I.skupinu vozila).

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Lici, Dalmaciji, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i Istri. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.



Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa vozače molimo za strpljenje i upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te ograničenja brzine.

Do 17. studenog 2017.god. na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok u dužini od oko 3 km (od 15. +500 do 18. +080 km) vozi se dvosmjerno, istočnim kolnikom.

Između Sesveta i Dugog Sela do 15. rujna do 20,00 sati zatvorena je zona raskrižja Dugoselske ulice i ulice Bedema ljubavi. Obilazak je: Dugoselska-Ive Politea-Željeznička-Bedema ljubavi, i obrnuto.

Do 29. listopada bit će zatvorena Karlovačka cesta od odteretnog kanala Sava-Odra do Puškarićeve ulice, zbog radova. Obilazak: Karlovačka cesta – Remetinec – Jadranska avenija – Puškarićeva – Karlovačka cesta i obratno.

Za sav promet zatvorene su ceste:

  • DC29 na dijelu od Novog Golubovca do raskrižja državne ceste DC29 i lokalne ceste LC22016 za Stari Golubovec;
  • DC502 Smilčić-Pridraga.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

  • DC1 na dionici Sučević-Otrić kroz Otrić i Jošani-Udbina-Ondić na dvije lokacije;
  • DC2 u Vukovaru, u Kudeljarskoj ulici i Ulici Priljevo;
  • DC3 u mjestu Lužan Biskupečki;
  • DC66 u naselju Marčana;
  • DC206 Valentinovo-Krapina.

IZVANREDNI PRIJEVOZI:

  • dana 7. rujna u 20,00 sati kreće izvanredni prijevoz tereta velikih dimenzija na relaciji: GP Goričan-DC3-čvor Goričan-A4-čvor Lučko-A1-A6 Rijeka-Zagreb-A7-čvor Diračje-DC8-Milutina Barača. Dolazak se očekuje dana 9. rujna 2017. god. u 00,30 sati (uz odstupanja +/- 2 sata.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI