Beljak HDZ nazvao “uhljebničkom sektom”, a onda se oglasio Culej

screenshot

Beljaka su predstojeći izbori u Lici potaknuli  na generaliziranje političke situacije u Hrvatskoj i odlučio je osuditi HDZ-ovo vođenje ove države, za koje smatra vodi Hrvatsku u propast.

U četvrtak je predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao je kako će iznijeti osobni prijedlog da se HDZ-u zabrani djelovanje u Hrvatskoj.

Naime, Beljak smatra da Hrvatska ne može napredovati dok je HDZ na vlasti i trebali bi se zauvijek maknuti. Za portal Direktno njegovu je izjavu komentirao saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej.

Beljaka su predstojeći izbori u Lici potaknuli  na generaliziranje političke situacije u Hrvatskoj i odlučio je osuditi HDZ-ovo vođenje ove države, za koje smatra vodi Hrvatsku u propast.

“Amsterdamska koalicija će nastaviti s radom kako bi se HDZ srušio što prije, to bolje, a nakon toga ću iznijeti svoj osobni prijedlog, za kojeg se nadam da će ga prihvatiti i ostali članovi koalicije, da se HDZ-u, kao uhljebničkoj sektizabrani djelovanje i da se nad njima provede lustracija”, rekao je Beljak.

“Dok je HDZ u bilo kojem gradu, općini ili županiji na vlasti, a kamo li na čelu države, Hrvatska ne može naprijed”, dodao je.



Njegovu izjavu komentirao je za portal Direktno i HDZ-ov zastupnik Stevo Culej.

“Ja sam svojevremeno, kad sam bio mlad, sa svoje 24 godine dobio na raspolaganje 200 ljudi da ih vodim, a neki su u mojim godinama radili neke druge neprimjerene nepodopštine, a inače Krešo Beljak ne znam ni što je iz tog vremena i prostora… on je samo Beljak, Beljak i obični Beljak”, rekao je Culej.

Saborski zastupnik tu nije stao.

“On je opet upao u loše društvo, s vremena na vrijeme upada u loše društvo, trebali bismo malo pripaziti na njega, da ne potpadne pod njihov utjecaj, a izgleda da je potpao”, izjavio je ironično saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej, aludiravši na raniju kriminalnu prošlost šefa HSS-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI