Beljak napadača na Pupovca nazvao ‘Bagrom’, oglasila se i Maja Sever, a teoriju o napadu ima i vlasnik ‘Amfore’

screenshot

U petak u popodnevnim satima na zagrebačkoj tržnici Dolac napadnuti su čelnici Samostalne demokratske srpske stranke Milorad Pupovac i Boris Milošević koje je netko u prolazu gađao hranom. Kako je napad stigao iz smjera kultne zagrebačke riblje zalogajnice ‘Amfora’, oglasio se njen vlasnik Anđelko Mandac.

”Nije ga gađao nitko iz mog restorana, pa tko bi u restoranu imao limun”, kazao je Mandac za Dnevnik.hr. Vlasnik ‘Amfore’ rekao je i da Milorad Pupovac često objeduje u njegovom restoranu i da mu je nakon napada došao reći da ga je netko gađao.

“Odmah sam ga pitao: ‘Ma tko, Milorade, tko? Ali, on je rekao da ne zna”, ispričao je Mandac više puta ponovivši da napadač sigurno nije gost njegova restorana te da se radi o nekom prolazniku s tržnice.

Na Twitteru je na ovaj napad reagirao i predsjednik HSS Krešo Beljak koji se oglasio bijesnim tvitom:

“Bagra!!! Sve su glasniji i sve jači, a većina i dalje šuti i gleda.. do kada?!?! Dok ne počnu otvoreno ubijati Srbe, pedere, a onda i sve nas ostale koji se ne uklapamo u “njihovu” zaostalu i zatucanu Hrvatsku?”, napisao je ovaj saborski zastupnik.



“Užas”, komentirala je kratko HRT-ova novinarka Maja Sever.

Zanimljiv status na Facebooku o napadu napisao je Tomislav Radnić, novinar televizije Z1:

“Fizički napad na Milorada Pupovca jest ružan i apsolutno nepotreban, no ne mislim da je to, kao što piše u priopćenju SNV-a, napad na one koje on predstavlja – već da je to napad na ono što on predstavlja. A predstavlja sve negativno što jedan hrvatski političar, pa dolazio on i iz redova srpske manjine, može predstavljati”, napisao je Radnić.

“Ti koji su ga gađali hranom ne shvaćaju da mu time samo pomažu jer dobiva status žrtve. U politici se bori političkim metodama”, odgovorio mu je jedan komentator.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI