Beljak objavio privatnu poruku bivšeg ministra: ‘Ono kad cijeli život glumataš ikonu HSS-a…’

3
690
screenshot

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak je na svom Twitteru objavio navodnu privatnu poruku bivšeg ministra regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva i nekadašnjeg dopredsjednika HSS-a Božidara Pankretića u kojoj pozdravlja ustaškim pozdravom, piše RTL.

Naime, Pankretiću je netko poslao poruku “Pravi domoljub, uzor hrvatskoj mladosti” uz, kako se čini, video Thompsonovog koncerta. Na to je Pankretić, zasad nepotvrđeno, odgovorio: “ZDS i odoh se kupati”. Na to su mnogu Beljaku u komentirama na Twitteru napisali “nadam se da je fejk”, na što im je odgovorio da nije.

Beljak je navodno pozdravljanje ‘ZDS’ prokomentirao riječima: “Ono kad cijeli život glumataš ikonu HSS-a, zahvaljući stranci i politici postaneš sve što jesi u životu, uništiš stranku i na kraju pokažeš pravo lice. ZDS lice.. svaka čast”.

Loading...
 • Silvio de Lubits

  gospodine Beljak, dok su Vas MORALNI,”BEZGREŠNI”, “Hrvati”, napadali za sitnu krađu (dio njih je korumpiran ili učesnik pljačke) BIO SAM NA Vašoj strani.
  Nadam se da ste NEINFORMIRAN kada između Hrvata i PARTIJE(jugoslavena) IZABIRETE stranu BALKANSKOG KOLJAČA tita.
  Koliko članova HSS-a je titina PLJAĆKAŠKA i GENOCIDNA banda ubila za vrijeme 2sv.rata,,a naročito POSLIJE RATA da su SADA ŽIVI imali bi NAJVEČU STRANKU U Hrvatskoj i bili PREMIJER.
  Nije sramota NEZNANJE, ali U DOBA INTERNETA SVI PODACI SU DOSTUPNI, pa Vas MOLIM DA PROVJERITE moje navode I OBJAVITE.Ž
  Bogu vjerni – ZA DOMOVINU SPREMNI

  • zagrepčanka

   Ovo kužim. Odličan tekst, i ISTINIT!

 • zagrepčanka

  Ne kužim…