Bernardić: “Ramljak me tužio za 150.000 kuna, čovjeku nikad dosta”

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

"Ramljak je Plenkovićev povjerenik u Agrokoru, i bez obzira što je dao ostavku i dalje prima milijune mjesečno", kaže predsjednik SDP-a

Na Općinskom sudu u Zagrebu danas u podne održano je pripremno ročište u postupku u kojem je Ante Ramljak, u studenom prošle godine, tužio predsjednika SDP-a Davora Bernardića, izvještava televizija N1.

Davor Bernardić bio je na ročištu, nakon čega je dao izjavu medijima. Rekao je da će o tijeku samog postupka govoriti njegovi odvjetnici.

Očekujem da sud potvrdi da je riječ o ortačkoj skupini koja izvlači novac iz Hrvatske i iz Agrokora, to je jasno cijeloj hrvatskoj javnosti. Ramljak je Plenkovićev povjerenik u Agrokoru, i bez obzira što je dao ostavku i dalje prima milijune mjesečno, vrte se vrtoglave naknade, tarifa ide dalje, a mene je tužio za 150 tisuća kuna. Jednostavno, čovjeku nikad dosta novca”, rekao je Bernardić.

Očekujem od Ramljaka da plati troškove, očito mu je Plenković dao novca”, dodao je.

Prije Bernardića sud je napustio odvjetnik Ante Ramljaka (koji nije bio na ročištu), Mladen Prka.



Sve ono što je navedeno u tužbi, ostajemo pri svim navodima. Dovođenje u kontekst Ramljaka s bilo kojim kaznenim djelom od strane vođe oporbe je apsolutno neprihvatljivo i ilegalno. U okviru građanskog postupka, ako sud usvoji tužbu, on će biti dužan nadoknaditi štetu”, rekao je Prka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI