Bernardić: ‘Tržišna vrijednost najma Mercedesa veća je od plaće ministrice Žalac’

screenshot

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac rekla je u srijedu da se protiv nje vodi medijski linč te da ima insinuacije da joj netko smješta o čemu zasad još ne želi govoriti, ali da se možda radi i o unutarstranačkim sukobima. Šef SDP-as smatra da bi se trebala javiti nadležnim institucijama, ima li dokaze za to, piše N1.

“Kako je moguće da jedna majka, starija gospođa, jedna baka, uzima u najam skupi mercedes, vrijednosti jednog stana u zagrebu i na taj način zapravo uzima zajam. Tržišna vrijednost veća je od plaće ministrice Žalac. Ovo smrdi na korupciju i na teška kaznena djela.
Zar oni misle da su građani budale? A ako Žalac ima indicije ili dokaze o unutarstranačkom obračunu, dužna je to prijaviti nadležnim institucijama države”, rekao je Bernardić.

Podsjećamo, Žalac je rekla da zna otkud dolaze napadi na nju.

“Ja točno znam odakle sve to ide, tko je dao broj mobitela mog supruga i davao neistinite informacije. Znam sve i sve mi je jasno! Jedan dio odnosi se na medijsko reketarenje, a veliku ulogu u svemu imaju i unutarstranački obračuni koji su vezani uz predstojeće izbore za EU parlament. Međutim, uskoro ću i ja reći neke stvari, neću više šutjeti jer mi je dosta napada na mene i moju obitelj”, poručuje ministrica.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI