Biskup Košić: Ovo je protuhrvatska vlast, tražim ostavku ministra Božinovića

Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Policija je u Kninu u subotu privela skupinu nekadašnjh pripadnika 9. bojne HOS-a “Rafael vitez Boban” na glavnoj kninskoj ulici jer su vikali “Za dom spremni”

Sisački biskup Vlado Košić oglasio se putem Facebooka komentirajući tretman bivših HOS-ovaca tijekom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Usput je pozvao ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da podnese ostavku.

Moram vam reći, dragi prijatelji, da me rastužuje to što čitam što govore oni koji su bili u Kninu. Recimo kako je Damir Markuš, hrvatski branitelj hosovac, opisao svoje razočaranje. Je li moguće da hrvatska policija hapsi hrvatske branitelje? Kakva je sad opet ova protuhrvatska vlast koja se usuđuje to činiti u Kninu na proslavi Dana pobjede? Pozivam ministra Božinovića da podnese ostavku!!!“, napisao je biskup na svom profilu na Facebooku.

Podsjećamo, policija je u Kninu u subotu privela skupinu nekadašnjh pripadnika 9. bojne HOS-a “Rafael vitez Boban” na glavnoj kninskoj ulici jer su vikali “Za dom spremni”.

Damir Markuš aktualni je zamjenik gradonačelnika Kutine i nekadašnji dragovoljac HOS-a.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI