Bivši inkasator HRT-a ‘otvorio dušu’ Pernaru: ‘Evo kako kontrolori kradu i zarađuju!’

screenshot

Gospodin je ispričao kako nekada kontrolori nisu ulazili u kuće kao što se to danas radi

Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, na svom je Facebook profilu objavio video-intervju s bivšim kontrolorom HRT-a. Uz video Pernar je napisao: “Uživo s bivšim kontrolorom HRT-a o svim tajnama zanata (koje je tehnike koristio da bi ljude navukao da plaćaju TV pretplatu)”.

Odlučio sam na ovaj način izaći u javnost jer smatram da TV pretplata nije potrebna te da se javna televizija može financirati i na druge načine”, izjavio je bivši kontrolor.

U ovom iznimno zanimljivom video-intervjuu, gospodin je ispričao kako nekada kontrolori nisu ulazili u kuće kao što se to danas radi. “Danas se doslovno šuljaju I služe se raznim smicalicama. Ponašaju se gotovo nasilnički”, požalio se.

Zanimljivo je da on osobno nema TV prijemnik te da ni sam ne plaća pretplatu, te poziva i druge građane da otkažu pretplatu.

Na Pernarovo pitanje: “Što se događa ako mi uspijete retroaktivno naplatiti npr. za pola godine neplaćanja pristojbe?”, gospodin je odgovorio: “U tom slučaju, kontroloru ide najmanje pola tog iznosa! I u tome jest problem. Oni rade na proviziju!”.



U jednom trenutku, Pernar je rekao da bi bilo dobro da se to što on govori čuje i šire od društvenih mreža, pa je pozvao Aleksandra Stankovića da ugosti ovoga kontrolora u svojoj emisiji Nedjeljom u 2.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI