Brkić: ‘Sramotno na kakve grane je spao SDP kad se bavi time tko s kime pije kavu’

screenshot

„Poštujem gospodina Ronka kao čovjeka, saborskog kolegu i poglavito kao hrvatskog branitelja”, rekao je Brkić

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić u srijedu je opovrgnuo navode SDP-a da je “pio kavu” s bivšim zastupnikom SDP-a Zdravkom Ronkom te poručio predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću “neka provjeri svoje nepouzdane izvore”.

Sramotno je na koje je grane spao SDP kad se bave tko s kime pije kave. Iako nismo politički istomišljenici, poštujem gospodina Ronka kao čovjeka, saborskog kolegu i poglavito kao hrvatskog branitelja”, rekao je Brkić.

Što se tiče navodnog ispijanja kave, istaknuo je kako do toga nikada nije došlo, poručivši Bernardiću neka provjeri svoje nepouzdane izvore.

SDP je u srijedu objavio kako od Ronka nisu drugo ni očekivali nakon što su saznali da je prije par dana sjedio na kavi s Brkićem.

SDP-ov saborski zastupnik Zdravko Ronko u utorak je zatražio brisanje iz te stranke, zajedno s 11 članova požeškog SDP-a, a zbog “urušavanja i sveopćeg razaranja stranke” koju, kako je rekao, na neronovski način provodi predsjednik stranke Davor Bernardić. Povratak u SDP, uvjetuje “odlaskom Bernardića i njegove klike”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI