Brkić: ‘Već smo jednom napravili glupost kad smo rušili svoju Vladu, daj Bože da je to zadnji put’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

"Shvatite da u HDZ-u postoje različita mišljenja, različiti stavovi“, poručio je Brkić

Zamjenik predsjednika HDZ-a, Milijan Brkić, komentirao je u srijedu, nakon sastanka koalicijskih partnera, najavljenu ratifikaciju Istanbulske konvencije.

“Saborska većina je stabilna i ne brinite”, rekao je Milijan Brkić.

Upitan je li ga umirila interpretativna izjava, obzirom da je on bio protiv ratifikacije Istanbulske konvencije, Brkić je odgovorio da on inače miran, te da ga ne mora nitko umirivati. “Iznio sam svoj stav”, kazao je.

“Shvatite da u HDZ-u postoje različita mišljenja, različiti stavovi. Niti sam ja više HDZ od onih koji drugačije razmišljaju, niti su oni manje. Dakle, ovo sigurno neće destabilizirati HDZ, HDZ je jedinstven, u HDZ-u postoje različita mišljenja, svatko ima svoj stav o određenim pojavama u društvu”, rekao je Brkić.

“Samo neodgovorni ljudi, pogotovo unutar političke obitelji kojoj ja pripadam, unutar HDZ-a, mogu razmišljati na način da je ovo glasovanje usmjereno protiv Vlade, odnosno protiv predsjednika Plenkovića. Mi smo već jednom napravili jednu glupost prije godinu i pol dana i daj Bože da je to zadnji put kad smo sami rušili svoju Vladu”, kazao je Brkić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI