Bujanec objavio poruku koja mu je greškom poslana: Namijenjena predsjednici?

screenshot

Voditelj Velimir Bujanec na svojem je Facebooku objavio poruku koju mu je Miljenko Manjkas zabunom poslao, a bila je namijenjena Mirjani Hrgi. O čemu se točno radi, pročitajte u statusu koji prenosimo u cijelosti:

“MANJKAS MI JE GREŠKOM POSLAO PORUKU NAMIJENJENU MIRJANI HRGI: ZABRINUT JE ZA KOLINDU!

Jučer navečer pregledavao sam brojne poruke na WhatsAppu. Jednu mi je poslao i Miljenko Manjkas – greškom. Odmah sam shvatio da je bila namijenjena Mirjani Hrgi! Komentirao je izjave Kolinde Grabar-Kitarović, koje je dala u ‘Lisinskom’ i napisao: ‘Miki, ona je danas potpuno nespremna izašla pred novinare. Ako tako nastavi, rejting će joj samo kliziti i ugrozit će drugi mandat.’

Miljenko je Mirjanu Hrgu od milja zvao Miki još u redakciji ‘Motrišta’ a ona njega Miljac… Riječ je o staroj bjelovarskoj vezi koja, kako vidimo, funkcionira i danas, a dio je trokuta kojemu pripada i Gordan Jandroković. Zaista ne znam dijeli li i glavni tajnik HDZ-a Manjkasovu zabrinutost za Kolindu, ali očito je da trenutačna predsjednica ima novog člana savjetničkog tima za strateško komuniciranje”, napisao je Bujanec.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI