BUJANEC ‘RAZOTKRIO’ JAKOVČIĆA: ‘Uzimao si pare od NJIH, uzimat ćeš i ubuduće!’

Nakon što je europarlamentarac Ivan Jakovčić poručio Thompsonu ‘Nisi pjevao u Areni, bogami niti nećeš pjevati’, poznatom istarskom političaru odgovorio je voditelj Velimir Bujanec na Facebooku.

“OTKRIVAMO: Jakovčić je napao Thompsona da bi prikrio svoje članstvo u Nadzornom odboru finskog Afaraka, u kojem je bio baš do danas!

U strahu da bi mogao izgubiti mandat europarlamentarca, kontroverzni Ivan Jakovčić podnio je DANAS ostavku u Nadzornom odboru Končareve finske tvrtke Afarak! Upravo je to vijest koja bi trebala biti na svim naslovnicama, ali Jakovčić se odjednom sjetio Thompsona i medijski skrenuo pozornost na priču o pulskoj Areni. I zato je DANAS glavna vijest Jakovčićeva izjava o Thompsonu, a ne njegova “ostavka” u NO Afaraka! Pretpostavljam da je Jakovčića i ovoga puta savjetovao njegov stari PR-ovac koji je donedavno sjedio u Banskim dvorima, a ima dobar upliv na N1…

Poznato je kako je finska država utvrdila da je tajkun Danko Končar stekao većinsko vlasništvo Afaraka na netransparentan način i zato su mu naložili kupnju svih dionica ili plaćanje kazne od čak 40 milijuna eura u prvoj rundi te još desetke u ratama… Upravo se Jakovčića sumnjiči da je Končara odredio za strateškog partnera pulskog Uljanika, ali ne radi očuvanja brodogradilišta i radnih mjesta, već prvenstveno zbog gradnje luksuznih stanova i atraktivnih turističkih sadržaja.

Zato, kada Jakovčić kaže Thompsonu: “Nikada nisi pjevao u pulskoj Areni, a bogami niti nećeš” – možemo mu slobodno odgovoriti: Uzimao si pare od Afaraka, uzimat ćeš i ubuduće! To je jasno svima, osim političkim naivcima u Hrvatskoj, potkupljenim medijima i korumpiranom pravosuđu.



Neka Jakovčić Istrijanima radije odgovori što petlja oko Uljanika, a Thompsona neka ostavi na miru!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI