Bujanec se oženio, Hasanbegović mu darovao ploču ‘Trg maršala Tita’

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Za dobru zabavu pobrinuli su se Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, ali i Zdravko Mamić, koji je i sam zapjevao

Karolina Šego rekla je u petak u Vukovaru veliko ‘DA’ voditelju i uredniku Velimiru Bujancu, pod budnim okom kuma Josipa Klemma.

Bujancu je taj dan, osim zbog vjenčanja, bio poseban i iz drugog razloga – srušeno je ime Trga maršala Tita. Stoga ga je posebno obradovao poklon gospodina i gospođe Hasanbegović, koji su mu kao znak pažnje uručili ploču ‘Trg maršala Tita’. Mladoženju je to toliko razveselilo da je skočio na stol i digao ploču u zrak. 

Osim bivšeg ministra kulture, mnoga su druga poznata lica krasila svadbu u Dvorcu Principovac u Iloku. Bili su tamo ministar Goran Marić, Ivo Banac, Željka Markić, Ljubo Ćesić Rojs, Tihomir Dujmović, Hloverka Novak Srzić, Bruna Esih, Ćiro Blažević, Josip Radeljak Dikan i brojni drugi.  

Za dobru zabavu pobrinuli su se Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, ali i Zdravko Mamić, koji je i sam zapjevao. 

Za prvi ples mladenci su odabrali Škorinu pjesmu ‘Ti si moja tajna najveća’, a simpatična je situacija nastala kada im je ‘uletio’ Bulić. 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI