Bulj opet žestoko: ‘Vlada zbog Pupovca treba podnijeti ostavku’

screenshot

“U HV-u je bilo 9.000 Srba koji su branili domovinu, i to treba isticati, a nikako isticati Pupovca koji provodi politiku Aleksandra Vučića”

Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta i žestoki kritičar vladajućih izjavio je u emisiji N1 Studio uživo da bi Vlada trebala podnijeti ostavku jer nije reagirala na činjenicu da je član vladajuće koalicije Milorad Pupovac bio na skupu koji je organizirao srpski predsjednik Aleksandar Vučić povodom obilježavanja obljetnice Oluje.

U Hrvatskoj Dan pobjede nije obilježen najdostojanstvenije i najveličanstvenije. To nije bilo tako iz razloga što je dio Vlade bio na četničkom derneku u Srbiji. Nezamislivo je da se zbog toga nije javno javio nitko iz HDZ. Odlaskom u Srbiju Popuvac je ugrozio nacionalnu sigurnost Hrvatske jer pljuje po Oluji.”

U HV-u je bilo 9.000 Srba koji su branili domovinu, i to treba isticati, a nikako isticati Pupovca koji provodi politiku Aleksandra Vučića”, kazao je Bulj te dodao kako bi Vlada zbog cijele te situacije s Pupovcem u Srbiji trebala dati ostavku.

Čudno je što ne reagiraju ministri obrane i branitelja koji su branili Hrvatsku. Ne znam gdje se istopila ta njihova hrabrost kada se ovako ponaša Milorad Pupovac, njihov koalicijski partner”, kazao je Bulj.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI